Yerli bademin eskilerden kalma bir lezzet olduğu bilinmektedir. Bu badem için geleneksel bir lezzet olduğu yorumu yapılmaktadır. Çünkü bu badem türünün ağaçları 100-150 yıllık bir geçmişe sahiptir. Badem yerli olduğu zaman daha doğal bir lezzete sahip olmaktadır. Ayrıca bu bademin üretim aşamasında geleneksel yöntemler kullanılmaktadır. Bundan dolayı da tarımsal ilaçlama ve gübreleme olmadığı görülmektedir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.